Vizon Rengi Elbise Altına Ayakkabı

Vizon rengi kadınların en çok tercih ettiği renklerden biridir. Kurtarıcı bir renk olmasından dolayı her kadının dolabında vizon rengi bir elbise bulunur. Aynı zamanda pek çok farklı renk ile kombin yapılması mümkün olduğu için kolay bir renktir. Giyilen kıyafeti daha şık bir tasarıma çevirir. Kadınların en çok merak ettiği sorulardan biri vizon elbisenin altına giyilebilecek ayakkabı renkleri ve modelleri oluyor. Elbisenin modeline bağlı olarak ayakkabının modeli değişiklik gösterir. Kısa bir elbise ise tek bantlı topuklu ayakkabılar tercih edilebilir.

Fakat uzun bir elbise ise kişinin boyunu daha fazla kesmemek için bantsız stiletto tarz ayakkabılar tercih edilmelidir. Vizon rengi ile en çok yakışan renklerden biri lacivert oluyor. Aynı zamanda daha pek çok renkte vizon rengi ile uyum sağlıyor. Mor, mavi, mint yeşili, vişneçürüğü, zümrüt yeşili, hardal sarısı, narçiçeği, mavi, altın rengi ve kırmızı vizon rengi ile çok yakışan renklerdir. Bu renklerden zevkinize en uygun olan rengi tercih edebilirsiniz.

Lacivert Kalın Topuk Ayakkabı

Vizon elbiselerin altına en çok yakışan ayakkabı lacivert renk ayakkabı oluyor. Elbise şekline ve modelde bağlı olarak ayakkabı modeli değişir. Elbisesi spor ise lacivert spor ayakkabı tercih edilir. Fakat daha abiye tarzı bir elbise ise stiletto ve tek bantlı ayakkabılar tercih edilebilir. Vizon ile en çok yakışan renk lacivert olduğu için mutlaka lacivert renk ayakkabı olmasına özen göstermek gerekir. Vizon ile lacivertin büyük uyumu herkesi şaşkına çevirecek.

Şık elbiselerde parlak lacivert topuklu ayakkabılar eşsiz bir görüntü ortaya çıkarıyor. Ayakkabının parlak ve mat olması da tamamen elbiseye bağlı olarak değişir. Elbise parlak da ayakkabıyı mat seçmek gerekir. Vizon rengi elbiseler kadınların en çok tercih ettiği elbiselerden biridir. En iyi şekilde kombin yapmak için de mutlaka renk uyumuna önemi göstermek gerekir.

Kırmızı Stiletto Ayakkabı Modeli

Vizon rengi ile en çok yakışan diğer bir renk ise kırmızı renk oluyor. Vizon rengi bir elbisenin altına mutlaka kırmızı renkte bir ayakkabı tercih etmek gerekir. Vizon rengi çok soluk bir renk olduğu için ayakkabıda mutlaka canlı bir renk tercih ederek soluk görüntüyü daha canlı bir hale getirmek gerekir. Bunun için de en ideal renk kırmızı oluyor.

Vizon rengi bir elbise giyen kişi var makyaj ve saç konusunda  da tercihini sadelikten yana kullanması gerekir. Böylece bütün ilgi ayakkabılarda toplanmış olur. Ayakkabının modeli ise elbisenin modeline bağlı olarak değişiklik gösterir.

Yanıtla