Gardırop Seçiminde Nelere Dikkat Etmeli?

Gardırop kıyafetlerimizi sakladığımız bir dolaptır. Günlük hayatımızda dağınıklıktan kurtulabilmek için özellikle kıyafetlerinizi ve kolayca depolamamızı sağlayan gardırop kesinlikle odanıza uygun ve bol raflı olmalıdır. Oda içerisinde Bir düzen tutturmayı sağlayan gardırop seçimine mutlaka dikkat edilmesi gereken hususlar bulunur. Bu yazımızda siz değerli okuyucularımız için gardırop seçiminde nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlatacağız, mutlaka okuyun.

gardırop

gardırop

Bir Gardıropta Neler Olmalı?

Her şeyden önce eğer bir gardırop satın alacaksınız ne kadar çok kıyafetinizin olduğunu, nasıl bir giyim tarzınızın olduğunu, yatak odasının şeklini ve boyutlarını göz önünde bulundurmalısınız. Ayrıca daha çok asılan kıyafetlerden mi yoksa katlanan kıyafetlerden mi kullanıyorsunuz. Bu sorunun cevabını vermeniz gerekir. Eğer imkanınız varsa işin ehli bir tasarımcıya da danışabilirsiniz. Yani anlatmak istediğimiz şey gardırop satın almadan önce sizin ihtiyacınızı karşılayabilecek olan bir model tercih etmeye dikkat etmelisiniz.

gardırop seçimi

gardırop seçimi

Gardırop içerisinde daha çok boşalan istiyorsanız ona göre bir model seçin. Kıyafetlerinizin genelde uzun boyutlarda ise mesela elbise yoğunlukta ise askı olan dolapları tercih edin. Asla boyu yüksek kısımlı olmasına özen gösterin.

Yanıtla